Saturday, February 4, 2012

gatal benor !

Aq xsuka bile llki ckp cmni kat aq."Awak tu jual mahal je,bukan xda org nak ad je sbnrnye".huh kkdg aq rasa bengang gak aq bukannya jual mahal.tp tp tp nth la mmg aq xsuka.sebab aq bukan jnis pmpuan cam2 n bukan snang aq nk ckp syg  n suka kat someone.Tp bile aq dh syg yakin lah jgn ragui perasaan syg aq tu.pndapat aq la kan,sayang xsemestinya dilafaz or diucapkan ngn kata2.tp syg tu kita leh detect tnpa bntuan lafazkan ngn kata2,n org yg kita syg tu akan dpt detect rasa syg kita tu.contohnya:pndangan mata die,the way die layan kita n so on la.ye mmg btul if kita syg or cinta kt someone kita perlu bgtau.tp mcm mane untuk org yg xpndai nk luahkan?of coz pndam je kan dlm hati..btul x ???

Aq xsuka bile pmpuan dok mggedik-gedik ngn llki pdhal llki ni bukan suka kat die pun...kkdg ksian gak tgok dorg menagih kasih ni.Klu menagih kasih ngn cara elok xpe ni x ape cara sekalipun korg guna n untuk dptkan llki tu.aq xsuka la korg duk gedik2 pegang2 die,main rambut die,bg hadiah mahal2 kat die,tag gmbar yg over2 gedik kat die...ape sume tu?korg xtau malu k?slmba2nya korg wat camtu.yg llki ni pun satu biarkan je..haish kkdg aq pun mkin xfhm.tp sabar je la.huh !

pada pndapat aq la kan,mungkin sbb aq xpnah wat sume ni,so aq nk bg pndapat aq la kan xperlu la nk bg hadiah2 ni especially klu girl nk bg kat boy.huh klu boy bg kat girl ngn ikhlas xpe.haha ni bukan pasal berkira ke ape,xslh pun nak bg2 ni tp berpada-pada la.bg aq xmanis la nk bg2 ni.bukan stkat bg kkdg tu smpai siap masakkn mknn la,basukan baju la ngn underwear skali.hey pmpuan come on la.mane maruah korg snggup jd kuli camtu semata-mata nk tunjukkan korg syg kat die.klu btul la korg nk blja jd housewife bukan mcm tu caranya.haishh xkena gayanya sebenarya.klu aq la aq xwat sume tu.insyaallh la.mmg syg tp bukan mcm tu namanya syg.Klu aq syg,aq akan cuba tunjukkan aq syg die dr segi aspek lain bukan dr aspek "Laki bini" belum diiktiraf camtu.

Sory la para llki,pliz la klu nmpak ko ngn pmpuan gedik rasa hormat aq tu kureng skit la eventhough ko kawan aq,ermm kkdg aq rasa serba slh gak bile ad kwn2 girl aq yg cmtuh.tp alhmdllh la kwn2 girl aq xparah lg la kesnye n aq harap aq xkn jd mggedik mcm tu.haha best x jd gedik ni?msti la kan.bile gedik msti la hot.girl hot la yg llki suka n llki cari kn?ada aq heran ke lntak la ko nak hot ke ape.janji aq jd diri aq..klu HOT tp org mnympah xguna gak kan?so,lu fikir la sndiri.dh ada otak kn?mmg la dh ad otak,cuma xreti nk berfikir ngn sepenuhnya kan kan KAN ???

usTAZ,prnah berkata.pmpuan yg baik hnya untuk llki yg baik n sebaliknya..tp ada juga pmpuan yg baik xdapat llki yg baik n sebaliknya..mcm tu plak ek?maybe itu hnya ujian untuk hmbanya.n ada juga org yg xkawin2 bkn pasal jodoh xsmpai lg tp jodohnya dh pergi dulu mghdp illahi , tu la kuasa Tuhan.

 *niat d ati bukan untuk mgte at sape2 un .

No comments: